sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
Click for Сантяго де Чиле, Чили Forecast
 
sp
Дестинация Чили - Традиции и обичаи

Флаг Чили    Чили

Подреди по: дата | посещаемост | рейтинг

Международният филмов фестивал Валдивия
  Международният филмов фестивал Валдивия
  Публикувана от nansi_g на 01 февруари 2011 г., прочетена 401 пъти, рейтинг: 1.00, коментари 0
  Международният филмов фестивал Валдивия е известно, в Чили, като една от дейностите, филм големи. Първият му годишен версия е 1994. В началото бе наречен Валдивия Film & Video, и получила настоящото си име през 1998 година.
Международен фестивал на песента Виня дел Мар
  Международен фестивал на песента Виня дел Мар
  Публикувана от nansi_g на 01 февруари 2011 г., прочетена 611 пъти, рейтинг: 1.00, коментари 0
  Песента Международен фестивал на Виня дел Мар е фестивал музика се провежда всяка година през последната седмица на февруари в град Виня дел Мар, Чили. Фестивалът де Виня дел Мар, Фестивал де Виня или просто фестивал е също често се нарича. Организираната от 1959, е смятана за най-важните музикални фестивала в Латинска Америка и Карибския басейн и най-важното събитие на Американския континент.
Следобеден отдих
  Следобеден отдих
  Публикувана от nansi_g на 31 януари 2011 г., прочетена 423 пъти, рейтинг: 1.00, коментари 0
  ...Историята на следобедната дрямка има дълбоки корени и е трудно да се каже коя нация има най-голям принос.
Чили и футбол
  Чили и футбол
  Публикувана от nansi_g на 31 януари 2011 г., прочетена 466 пъти, рейтинг: 1.00, коментари 0
  Чили е една от държавите в Южна Америка с най-големи традиции във футбола. В последните няколко години обаче футболният отбор на високопланинксата държава някак се изгуби от полезрението на средностатистическия запалянко, като причината за това е най-вече отсъствието на тима от последните няколко мондиала - последното световно първенство, на което Чили участва, бе през 1998 във Франция. За световното в ЮАР обаче Чили се класира по безапелационен начин, завършвайки втори в квалификациите от зона Южна Америка на точка от първенеца Бразилия. "Ла Роха" имат млад и много талантлив състав, който може да изненада всеки, ако бъде подценен. Чили има сериозни шансове за добро представяне в ЮАР, тъй като попадна в много равностойна група с отборите на Испания, Хондурас и Швейцария.
Винарството в Чили
  Винарството в Чили
  Публикувана от nansi_g на 31 януари 2011 г., прочетена 546 пъти, рейтинг: 1.00, коментари 0
  Чили има по-стари традиции във винарството от Аржентина, но през последните години конкуренцията на двете страни в този отрасъл нараства. Чилийските вина са с по-високо качество и по-голяма международна слава, но Аржентина също развива производството на свои специфични сортове и предлага разходки, които могат да включат и двете държави. По време на пътуването могат да се посетят винарни като Alma Viva, Vina Harads и Concha y Toro.
Tapati Festival
  Tapati Festival
  Публикувана от nansi_g на 31 януари 2011 г., прочетена 465 пъти, рейтинг: 3.50, коментари 0
  Tapati Festival се празнува в Чили. Хората се обличат в специални дрехи и танцуват на улицата. След което и мъжете и жените се надбягват със зелени банани в ръцете. Празника ръководи избрана от журито кралица. Тя трябва да бъде красива и трудолюбива. Журито пресмята, колко риба са наловили предендентките и колко плат са изтъкали.


Записи могат да правят само регистрирани потребители!
Ако нямате регистрация може да се регистрирате безплатно от тук...

Потърси и резервирай online хотел в Чили      Потърси и резервирай online самолетен полет до Чили      Екскурзии и почивки в Чили, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp