sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
Click for Банкок, Тайланд Forecast
 
sp
Традиция или обичай от Тайланд

Флаг Тайланд    Тайланд

  Тайландски живот » Тайландска жена
  Публикуван от ir3ni7a на 09 август 2010 г.
  Този запис е прочетен 2406 пъти, рейтинг: 4.88

    Красотата на тайландските жени. Как се дефинира красотата на тайландските жени? Какво ги прави специални? Какво ги прави различни от средностатистическите жени на запад?

Тайландските жени са естествено красиви с черна копринена коса, бадемово оформени очи и мнозина не знаят, че тайландските жени обожават мъжете си. Красотата на тайландските жени се уповава на техният естествен инстинкт да бъдат красиви. Красотата на тайландските жени е естественото им желание да поставят себе си напълно в плен на техният човек.
Други особености на тайландскитe жени е тяхната естествена деликатност на костната структура и размер. Повечето тайландски жени са по-малко от 158 см високи и тяхната естествена походка е радост за окото. Те нямат изградено чувство да бъдат постоянно извеждани навън, чувстват се много щастливи като останат в дома, да готвят, чистят и да угаждат по всевъзможен начин на ближния си. Тези качества на тайландската жена в семейната връзка я правят незабравим и смислен съюз между изтока и запада.
Казва се, че пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха, според мен произходът на тези думи трябва да произхожда от Тайланд, тъй като храната, приготвена и поднесена от тайландската жена е отвъд вярата ви как един мъж може да бъде пленен. Тайландската храна има специфични вкусови качества и здравословна диета която може да се каже, че се намира между Индия и Китай.

Красотата на Тайландските жени е високо оценена от западните мъже. Съвременните тайландски жени са добре образовани, дори независими. Азиатската жена вярва в един мъж, една връзка за цял живот. Интересно обстоятелство е че, няма “абсолютен развод” в Тайланд. “Относителен развод” е легално разделяне (съпругът и съпругата са единствено разделени в леглото но бракът си остава изцяло в пълна сила). Бракът в такава страна, където те просто нямат разводни закони е винаги смятан като доживотен ангажимент. Азиатките се придържат към брака с цялата отговорност към съпругът си и се стараят никога да не губят неговото внимание. За щастие азиатските дами са топли, нежни, красиви създания и вие лесно ще се привържете към тях.

Тайландските жени слагат на първо място фамилията преди парите. За азиатците фамилията винаги е голям приоритет. Въпреки, че повечето азиатци произхождат от бедни семейства, азиатската жена ще предпочете фамилията пред парите. Тя гледа на сплотеното си семейство като на нейно богатство. Азиатските жени са склони да жертват кариерата си в името на фамилията. Много азиатки имат по рождение вродено изтънчено чувство за хумор, което дава възхитителни качества, липсващи в западните жени. Няма да намерите азиатка жена която да лъже, мами и краде и да прави нещо, което да накърнява нейната фамилия.
Азиатците са силно религиозни, като единствено Филипинците са християни от далечния изток. Именно религията е способствала за поведението и мястото в живота на тайландската жена. Тя се придържа към традициите, чиито корени са от древността. Тайландските дами имат вродена семейна отговорност да бъдат добри съпруги. По традиция тайландският съпруг се грижи за доходите, а съпругата съхранява домашният уют и се грижи за децата. За азиатката домът е като чест и гордост за нея.
В Тайланд е важно да се запознаете с фамилията на жената, което е от голямо значение за нея. Ако мъжът иска да бъде сериозно приет от жената, то трябва да се представи официално пред нейното семейство. Дори е неуместно да имаш връзка с азиатка преди да си представил на нейните родители.

http://thailandstyle.info/bgblog/?tag=%D1%82%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0

      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за този записКоментари
мо
Нерегистриран
2010-08-14 14:12:30
  Моля Ви коригирайте статията, недопустимо е да се допускат толкова стилистични и лексикални грешки. Принципно не Ви препоръчвам използването на онлайн преводачи за набавяне на статии, назначете редактор в този случай. По отношение на духа на статията считам, че е безродствена.
 
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Тайланд      Потърси и резервирай online самолетен полет до Тайланд      Екскурзии и почивки в Тайланд, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp