sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
 
sp
Традиция или обичай от Испания

Флаг Испания    Испания

  Испански художници
  Публикуван от nansi_g на 20 май 2011 г.
  Този запис е прочетен 572 пъти, рейтинг: 1.00

    Испанските художници са сред най-добрите в света и няма по-добро място да се възхитите на творбите им от арт галериите на Испания. Музея Прадо в Мадрид и националния музей за модерното изкуство Reina Sofia са две от горещите централни точки, показващи през годините творби от Барок и Ренесанс до Импресионализъм и Сюреализъм.

В Enforex искаме да окуражим курсистите ни да се потопят в невероятните творби, които ги обкръжават в Испания. Училищата ни са разположени в най-емблематичните градове на страната, от музея на Пикасо в Малага до необхватния музей Прадо в Мадрид.

Испания е мястото, където може да се възхитите на всички тези изумителни шедьоври. Това е една от многото причини да предлагаме курса Испански + история на изкуството. Той се предлага в няколко от училищата ни, така че може да подобрите испанския си, докато научите всичко за испанските творци и техните шедьоври !

Без значение дали искате да получите познания за основите на испанското изкуство или желаете да се задълбочите в живота и работата на испанските таланти просто вижте някои от следните връзки .

Ел Греко
Диего Веласкес
Бартоломе Естебан Мурильо
Франциско Гойа
Пабло Пикасо
Хуан Грис
Салвадор Дали
Хоан Миро
Хоаким Сорола

      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за този записКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Испания      Потърси и резервирай online самолетен полет до Испания      Екскурзии и почивки в Испания, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp