sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
 
sp
Традиция или обичай от Испания

Флаг Испания    Испания

  Испанско Изкуство
  Публикуван от nansi_g на 20 май 2011 г.
  Този запис е прочетен 391 пъти, рейтинг: 1.00

    Испанското изкуство е признато по света, бидейки разнообразно, иновативно и вълнуващо с много творби олицетворяващи вечното качество, което оставя хората омагьосани, зърнали го отново и отново. Някои от най-известните световно художници и склуптори са именно испански творци, а страната продължава да бълва постоянно талантливи и креативни личност от всякакви възрасти.

От бароковите картини на Диего Веласкес и религиозните творби на Ел Греко, до концепциите за кубизъм на Пабло Пикасо и сюреалистичните сфери използвани от Салвадор Дали, испанското изкуство е сред най-изящните в света и привлича ценители от цял свят година след година .

Ние в Enforex, решихме да отговорим на големия интерес на курсистите ни да знаят повече за испанското изкуство. Ето защо предлагаме курс по Испански + история на изкуството в няколко от училищата ни. Не само ще подобрите драстично уменията си по испански, но и ще се обогатите със съвсем ново разбиране за характеристиките на испанското изкуство.

В добавка училищата ни имат предимствата да са разположени в някои от най-емблематичните испански градове, където ще бъдете заобиколени с изобилие от изкуство и музеи! От музеят Прадо в Мадрид до музея на Салвадор Дали в Барселона, Музея на Пикасо в Малага (родният град на Пикасо) и музея на изящното изкуство в Севиля, Испания е изпълнена със световно известни творби на изкуството. Не гледайте творбите online и не четете за тях в изобилието от книги... елате в Испания и вижте тези шедьоври на живо!

      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за този записКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Испания      Потърси и резервирай online самолетен полет до Испания      Екскурзии и почивки в Испания, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp