sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
 
sp
Традиция или обичай от Египет

Флаг Египет    Египет

  Египет култура и традиция
  Публикуван от gogi99 на 11 април 2011 г.
  Този запис е прочетен 1982 пъти, рейтинг: 3.00

    Когато говорим за Египет култура и традиция да говорим за смесица от племенни обичаи, традиции, датиращи от фараоните "пъти и модерността.

Дори и от техните древни времена египтяните са истинска грижа за тяхната култура.

А фактът се доказва от реликви и артефакти, открити при разкопките, направени в исторически обекти от Египет. Възнаграждението на древния Египет са имали култ за златни бижута и платени много внимание на дрехите, които бяха облечени и предпочита коприна дрехи.

Животът на древните египтяни е координирана от техните богове и богини в които те имат много силна вяра. Египет религиозните практики на древните са били свързани с небесните тела и техните движения.

Още, още древните египтяни "книжовна култура е много сложен и богат един; надписите от гробниците и на текстове от пирамиди представляват най-добрите образци на древната литература на Египет. Библиотеката на Александрия бе счетено за най-голямата библиотека в света, с многобройни ръкописи на древната литература е на Египет.

Днес на културата в Египет е космополитен една страна, в Египет живи хора, които имат различни фона на културата. културата на Египет е специален и уникален поради факта, че египтяните остане непокътнато старите си културно наследство и в същото време те създадоха една нова, модерна културна идентичност.
Египтяните са много отворени и приятелски настроени към посетителите на своята страна, както и много наясно с тяхната история и цивилизация. Ако ще бъдат поканени в египетски дом един и ще се откаже, ще трябва да обещае на собственика на къщата, че ще дойде някой ден в къщата си.

И ако не ще си обещанието, лицето, на което сте направили обещание ще се чувствате много унижен. Ако сте мъж, трябва да знаете, че е налице нарушение етикет да говоря с една непозната жена от Египет, в зависимост от египетските традиции.

      Добави във Facebook

Дайте Вашата оценка за този записКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Египет      Потърси и резервирай online самолетен полет до Египет      Екскурзии и почивки в Египет, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp