sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
 
sp
Традиция или обичай от Египет

Флаг Египет    Египет

  Египетски хороскоп
  Публикуван от tot11t0 на 11 април 2011 г.
  Този запис е прочетен 282 пъти, рейтинг: 1.00

    Непри: 21.12-1.01 – бог на зърното
Упорити; методични; спокойни до мудни. Ученолюбиви и трудолюбиви, уравновесени; не обичащи промените. Верни, предани, любвеобилни – особено добре се разбират с Упес, Таурт, Мафдет.
Непри е бог на зърното. Свързан е със задгробния култ. Олицетворява семето, което, бивайки засято, израства и помага на умрелия да се възроди. Рождения ден на Непри е в първия ден на жътвата.
Непри е роден под знаците на равновесието и упоритостта. Той е съвестен и усърден работник и всичко, с което се заеме, върши по решително, методично и упорито. Надарен е да бъде водач и често му се възхищават за неговата непреклонност и безкомпромисност. Знае какво иска да постигне в живота и доколкото е възможно, не допуска да го отклоняват от крайната му цел.
Непри взема много надълбоко своите задължения и отговорности. Той е решителен и ловко се възползва от всяка предоставена възможност. Освен това е искрен и има голямо доверие в приятели и колеги. Въпреки това често е самотен. Непри е сдържан и не обича да споделя, а каквото мисли, го казва само на себе си. Освен това изключително много цени своята независимост, обича по своему да върши нещата и не се поддава на волята на други хора или натиск отвън.
По природа обикновено е спокоен и муден, ала ако нещо го разсърди и реши, че някой го е подвел, може да избухне и да изпадне в ярост. Често е упорит и инатлив, а това може да го доведе до конфликтни положения. Обикновено успява да се наложи, но, не дай Боже, да не стане каквото иска – не умее да губи и изживява изключително зле всяко поражение или загуба.
Непри често е дълбокомислен и ученолюбив. Не се слави с чувството си за хумор и не се отнася благосклонно към новите технически въведения. Той е стабилен, обича традициите и предпочита да се придържа към утъпканите пътеки.
Домът играе изключително голямо значение за Непри и в някакъв смисъл той го има за лично свое светилище. Семейството му често е сплотено, а Непри бди всеки негов член да си изпълнява домашните задължения. Той има склонност да трупа вещи, но го върши по добре организиран и точен начин. Отдава огромно значение на точността и нищо не може да го вбеси повече от принудителното чакане, особено ако то се дължи на нечия небрежност. Непри може да е изключително взискателен началник.
Благодарение на своята усърдност и прилежност, Непри постига успех в работата, на която се е посветил – стига да му предоставят възможност да действа по собствена преценка. Неизменно успява в политиката, селското стопанство, както и в областите, които се нуждаят от специална квалификация. Освен това е талантлив и в областта на изкуствата – много Непри постигат голям успех като музиканти и композитори.
Непри е много земен. Той е искрен, предан и непретенциозен. Но е сдържан и понякога прави впечатление на надут и незаинтересован. Характерът му е кротък, ала под тази кротост се крият силна воля и големи амбиции. Има смелостта да отстоява убежденията си и не се интересува от последствията,ако вярва в нещо. Вдъхва увереност и доверие и рядко му липсват хора, готови да го подкрепят или почитатели на неговия силен и решителен нрав.
Веднъж установи ли се на работа и в свой дом, Непри предоволно ще си остане там дълги години. Не обича промяната и не си пада особено по пътуванията. Затова пък работата в градината му доставя удоволствие,както и други занимания на открито, така че често ще го срещнем навън в свободното му време. Обикновено Непри е добър градинар и при всяка възможност гледа да се сдобие със свободна за обработване площ около къщата си. Предпочита да живее на село, а не в големия град.
Жената Непри има добър и любвеобилен характер, а семейството е нейна радост и гордост. Винаги се старае много за партньора си. Тя е отличен организатор, много решителна и често постига в живота онова, към което се стреми. Сериозно се интересува от изкуства и нерядко е талантлив художник или музикант.
Непри не е открит като някои други знаци и му трябва доста време, за да се сприятели и да се отпусне в чуждо присъствие. Ухажванията му са обикновено продължителни, но направи ли веднъж своя избор, ще остане предан и верен на партньора си. Особено добре се разбира с Мафдет, Упес, Птах. Може да установи добри отношения с Тефнут, Мут, Себек и с други Непри. Трудно се разбира с Нун, Бену, Ихи и Маат, които са прекалено жизнени за него.

      Добави във Facebook

Дайте Вашата оценка за този записКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Египет      Потърси и резервирай online самолетен полет до Египет      Екскурзии и почивки в Египет, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp