sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
 
sp
Традиция или обичай от Египет

Флаг Египет    Египет

  Египетски хороскоп
  Публикуван от tot11t0 на 11 април 2011 г.
  Този запис е прочетен 445 пъти, рейтинг: 1.00

    Мафдет: 1.12-20.12 – богиня-отмъстителка.
Трудолюбиви; стрателни; опортюнисти. Открити; добронамерени; щедри и пестеливи едновременно. Добросъвестни, обичат семейството си и особено децата. Добри взаимоотношения изграждат с Гор и Птах.
Мафдет е богиня отмъстителка. Въплъщава се в образа на гепард. Нейните атрибути са палка и нож. В митовете Мафдет помага на болните, унищожава змея и като строг съдия взема участие в задгробния съд.
Мафдет е родена под знака на обаянието. Тя е интелигентна, хората я обичат, а и тя самата обича компании и многолюдни сбирки. Умее със завидна лекота да завързва отношения и хората се чувстват добре в нейно присъствие. Обикновено се интересува от добруването и действията на другите. Много я бива да чете характери и хората често я търсят за съвет и мнение.
Мафдет е усърден и старателен работник. Освен това е надарена с богато въображение и никога не изпитва недостиг от хрумвания. Понякога обаче й липсва самочувствието да придвижи идеите си, както би следвало, и това често може да й попречи да се сдобие с признанието, което заслужава.
Мафдет е наблюдателна и мнозина от тази зодия са станали писатели и журналисти. Освен това ги бива да се занимават с персонал и реклама и биха постигнали много в една служба, където има работа с хора и средства за информация. Уменията й са особено ценни в кризисни моменти, тъй като Мафдет има особено развито чувство за самосъхранение. Ако трябва да се търси изход от затруднено положение, най-вероятно е решението да бъде открито от някой Мафдет.
Понякога се проявява като опортюнист и постоянно търси как да подобри материалното си състояние и начина си на живот. Рядко ще пропусне някои благоприятни възможности и може да се забърка в толкова планове и начинания, че започва да прахосва силите си и в резултат почти нищо не постига. Освен това е доверчива и лесно може да бъде измамена от по-безсъвестните хора от нея.
Друга характерна черта е отношението й към парите. Крайно пестелива, на някого може да се стори дори стисната. Причината е там, че обича парите да се пазят за семейството. С партньора си може да е щедра, както и с децата си и близки приятели и роднини. Към себе си проявява щедрост, тъй като рядко се лишава от разкош или някой предмет, който много й е допаднал. Мафдет умира за придобивки и се слави като човек, който обича да трупа предмети. Мрази прахосничеството и не дава нищо да се изхвърля. Освен това често е лакома и едва ли ще се откаже от покана за похапване за чужда сметка или билет за някое разточително обществено мероприятие.
Бива я да води разговори, макар че се случва да издрънка нещо, което би трябвало да се премълчи. Може да е много критична към другите – изключително честен и непредубеден критик е, но и се възползва от поверителна информация за лични цели. Така или иначе, понеже е умна и чаровна, повечето хора са склонни да й простят.
Макар Мафдет да са по природа открити, те са силни индивидуалисти със свой собствен свят. Не издават чувствата си и макар да нямат нищо против да научат какво правят другите, много мразят да им се бъркат в работите. Не обичат самотата и ако останат сами за известно време, лесно изпадат в депресии.
Несъмнено са много надарени, но в повечето случаи не успяват да извлекат полза от множеството си дарби. Склонни са да се забъркват в прекалено много начинания и да гонят едновременно излишно голям брой възможности. Ако само можеха да позабавят темпото и да се съсредоточат върху едно нещо, биха постигнали големи успехи. В противен случай успехът и богатството ще им убягнат. Ала с неизчерпаемата си способност да очароват, Мафдет рядко, по-скоро никога не ще останат без приятели.
Мафдет са със силно развито семейно чувство и дават мило и драго, за да са доволни близките им. Изключително предани на родителите си, самите те също са грижливи родители. Интересуват се с какво се занимават децата им и се грижат от нищо да не изпитват нужда. Често имат многобройно семейство.
Жената Мафдет е с добродушен, открит характер и се включва активно в множество дейности. Тя е великолепна домакиня и често има широк кръг от приятели. Добросъвестна е и проявява много вкус при обзавеждането на дома си. Стои като стена зад другите членове на семейството си и поради своя изобретателен, дружелюбен и упорит характер може да сполучи във всяка професия, с която се заеме.
През целия си дълъг и наситен с преживелици живот, Мафдет се сдобива с множество приятели и открива, че особено й допадат хора, родени под собствения й знак, както и Непри, Ихи, Хнум, Изида. Мафдет се разбира и с Гор, Маат, Птах, Мут и Себек, но за доста чувствителните Упес и Нун се оказва прекалено критична и пряма. Мафдет и Хонсу също трудно се разбират. Променливите настроения на Бену и неговата твърде независима природа я смущават.

      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за този записКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Египет      Потърси и резервирай online самолетен полет до Египет      Екскурзии и почивки в Египет, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp