sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
 
sp
Традиция или обичай от Египет

Флаг Египет    Египет

  Египетски хороскоп
  Публикуван от tot11t0 на 11 април 2011 г.
  Този запис е прочетен 381 пъти, рейтинг: 1.00

    Гор (Хор, Хорус): 23.10-3.11 – умиращ бог, който става бог на изгряващото слънце.
Честност; отзивчивост; омиротворителност. Успехи и популярност сред обществото, с тънко чувство за хумор, което дава възможност да се излиза от всякакви неблагоприятни ситуации. Еднакво харесват развлеченията сред обществото и самотата. Подходящи партньори за тях са Анубис, Хапи и Хатор.

Според легендите Изида, раждайки Гор, го скрила в блатистата делта на Нил, пазейки го от злите намерения на неговия чичо – предателя Сет. Когато Гор пораснал, той убил злобния Сет, олицетворяващ всички тъмни и враждебни на човека сили, и станал бог на изгряващото слънце.
Гор е роден под знака на честността. Той е внимателен и отзивчив и широко известен с дарбата си на умиротворител. Мрази всякакви разправии и кавги и обикновено прави всичко възможно да изглади противоречията и помири враждуващите.
Гор умее да разговаря, обича да говори открито, без никакви заобикалки. Ненавижда лъжата и лицемерието. Непоколебимо вярва в справедливостта, закона и порядъка. Въпреки тези свои убеждения обаче, Гор е много толерантен и винаги е готов да прости на сгрешилите. Не е завистлив, нито отмъстителен. Почти винаги се радва на успех и популярност в обществото. Обича компаниите, както и колективната работа. Където и да членува, в клуб или общност, той винаги е лоялен и на него може да се разчита почти за всичко. Гор е отличен организатор на благотворителна дейност и голям защитник на хуманните каузи. Той е много трудолюбив и изключително съвестен в работата си, но преди всичко е ценен и уважаван заради своята неподкупност. На младини си опитва късмета в повече от една и твърде различни професии, но обикновено ще се чувства най-добре там, където може да бъде от полза за другите.
Има тънко чувство за хумор и е готов да посрещне всяка ситуация с усмивка, уместна шега или остроумен коментар. Обича да забавлява приятелите си и да им угажда. Вероятно затова често се ориентира към шоу бизнеса и изпълнителските изкуства. Много Гор стават импресарски агенти или сами си изграждат блестяща кариера, особено след някакво разочарование на млади години. По принцип не му липсва проницателен поглед върху финансовите дела и повечето Гор са богати, въпреки че са винаги щедри.
За жалост не са малко онези, които гледат да се възползват от щедростта и добродушието на Гор. Много му е трудно да казва “не” и макар че не обича да срязва хората, в негов интерес е по-често да отсича, че “всичко си има граници”. Гор може да бъде твърде наивен и лековерен, но ако разбере, че е бил коварно предаден, със сигурност ще вземе мерки това да не се повтаря и ще се опита да стане по-самостоятелен.
Друга типична черта на Гор е способността му сравнително бързо да се съвзема от всякакъв неуспех и провал. Вярата и силният му характер винаги го изправят на крака. Ако си постави някаква цел или си науми нещо, никой и нищо не може да му го избие от главата.
Въпреки че е неизтощим в работата си, той знае как да си почива. Обича удоволствията и щедро пилее спечелените с труд пари по луксозни курорти и скъпи ресторанти (защото умее да се наслаждава на добрата храна и хубавото вино) или по други най-различни развлечения. Обича и интимните събирания в отбрано общество и ако хората му допаднат, бързо се превръща в душата на компанията. Но на големи приеми и сред непознати обикновено се затваря в себе си.
Гор обича лукса и затова къщата му обикновено е обзаведена с всички възможни удобства и най-новите домакински уреди. Предпочита да живее извън града и да има голяма градина, защото е запален и опитен градинар.
По правило Гор има късмет в живота и рядко изпада в бедствено положение. Ако не разреши на другите да се възползват от доброто му сърце и ако без страх и колебание потърси признание за своите способности, ще живее заобиколен от приятели, ще помогне на много хора и ще спечели възхищението на другите.
Жената-Гор е изцяло отдадена на децата и съпруга си. Грижи се нищо да не им липсва и тези грижи сами по себе си й доставят удоволствие. Домът й е или много чист и подреден, или точно обратното – ужасно разхвърлян. Странно, но при жената – Гор няма средно положение – тя или обича домакинската работа, или я ненавижда. Притежава много добри организаторски способности и това качество й помага да осъществи всички цели, които си поставя. Тя е любяща и добродетелна съпруга. Освен всичко друго умее да се облича с вкус.
Гор се радва на големи успехи сред противоположния пол и обикновено не се успокоява, преди хубаво да се е наживял. Но задоми ли се веднъж, става много верен и грижовен партньор, особено подходящ за онези, родени под знака на Хатор, Анубис, Хапи и Сет. Благодарение на приятния му и лек характер той може да установи отношения и с всички останали знаци, с изключение единствено на Баст, която обикновено е лукава, потайна и много предпазлива.

      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за този записКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Египет      Потърси и резервирай online самолетен полет до Египет      Екскурзии и почивки в Египет, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp