sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
Click for Сантяго де Чиле, Чили Forecast
 
sp
Традиция или обичай от Чили

Флаг Чили    Чили

  Международен фестивал на песента Виня дел Мар
  Публикуван от nansi_g на 01 февруари 2011 г.
  Този запис е прочетен 590 пъти, рейтинг: 1.00

    Песента Международен фестивал на Виня дел Мар е фестивал музика се провежда всяка година през последната седмица на февруари в град Виня дел Мар, Чили. Фестивалът де Виня дел Мар, Фестивал де Виня или просто фестивал е също често се нарича. Организираната от 1959, е смятана за най-важните музикални фестивала в Латинска Америка и Карибския басейн и най-важното събитие на Американския континент.

На събитието, проведено в амфитеатъра на Quinta Вергара, с капацитет над 15 000 зрители в курортния град Виня дел Мар, се излъчва на живо по телевизията и радиото. Фестивалът де Виня достигнa рекордните в класацията измервания телевизия и движи милиони долари от реклама, спонсорство, партньори телевизия и туризма, между другото, въпреки че международната конкуренция и народни песни са източник на събитието, гост изпълнители са истинските Гвоздеят на програмата на фестивала, като първото по-голямо значение е на медиите.

Повече на http://es.wikipedia.org/wiki/Festival_Internacional_de_la_Canci%C3%B3n_de_Vi%C3%B1a_del_Mar

      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за този записКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Чили      Потърси и резервирай online самолетен полет до Чили      Екскурзии и почивки в Чили, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp