sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
Click for Хавана, Куба Forecast
 
sp
Рецепта от Куба

Флаг Куба    Куба

  Коктейли с Ернесто
  Публикувана от gogi99 на 01 декември 2010 г.
  Тази рецепта е прочетена 331 пъти, рейтинг: 1.00

    Да посетите Хавана без да спрете в El Floridita е като да завършите училище без да сте чели Ърнест Хемингуей. Някога този бар бил просто един от многото, макар и любимо място на "Папа Хемингуей", където той се е застоявал през деня. Но когато през 1954 г. Хемингуей спечелил Нобелова награда, тумби любопитни туристи нахлули в El Floridita (също както и техните пари). Днес El Floridita е един от най-скъпите ресторанти на Хавана. Тук едно дайкири ще Ви освободи от $ 6, докато на където и да е другаде из града то ще Ви струва $ 1.5 - 2.

Атмосферата вътре е по-скоро комерсиално-американска, а не типична за Хавана. Снимки на Хемингуей, седнал на маса с Гари Купър и Ерол Флин, скулптурен бюст на писателя и един почетен стол на бара, пазен свободен в името на Папа. Но посещението си струва дори само заради кухнята. Резервираните бармани, облечени в червени блейзери, хладно ще приемат че Вие също искате обикновено дайкири. Предлагаме Ви да се доверите на вкуса на Папа Хемингуей, който е пиел дайкири с малко повече вкус - двоен ром, сок от грейпфрут и бял сок от марасчино. А после се преместете в някой по-малко туристически бар, като Cafe Paris, например.

      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за тази рецептаКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Куба      Потърси и резервирай online самолетен полет до Куба      Екскурзии и почивки в Куба, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp