sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
Click for Вашингтон, District of Columbia Forecast
 
sp
Дестинация САЩ - Пътеписи

Флаг САЩ    САЩ

Подреди по: дата | посещаемост | рейтинг

Ню Йорк – градът за всеки
  Ню Йорк – градът за всеки
  Публикуван от gogi99 на 22 декември 2010 г., прочетен 761 пъти, рейтинг: 3.00, коментари 0
  Високи сгради, улици, по които върволичи тълпа, невероятни магазини и постоянно оживление. Моменти все познати от американските филми. Но сцените могат да станат реалност, ако изберете да прекарате почивката си в най-големия град в САЩ. А Ню Йорк ще остави впечатление у всеки, независимо от вкусовете. Така че, ако вашата дестинация е Ню Йорк, стегнете багажа и към летището. Пригответе се за полет между 6 и 8 часа, като предвидите и прекачването. Не забравяйте да предвидите и часовата разлика от 8 часа и не се гласете за сън веднага щом пристигнете, защото, ако сте тръгнали оттук през деня, ще ви се наложи да будувате още малко щом пристигнете. Но това едва ли ще ви притесни, защото още щом кацнете на летище “Джордж Вашингтон” ще ви погълне въпросната върволица от хора. Въпреки това всичко на аеропорта е организирано и няма да се бавите. Дори да не ви става лошо в самолет или кола, запасете се за всеки случай с дъвки или ментови бонбони. Гледката и емоциите ще ви помогнат в началото, но е възможно да ви се отрази разликата в надморската височина. Но това да ви е проблемът – свиква се бързо.
Пътешествие до Point Reyes
  Пътешествие до Point Reyes
  Публикуван от preciosa на 20 ноември 2010 г., прочетен 484 пъти, рейтинг: 4.00, коментари 0
  Вера ме разведе бързо из Сан Рафаел, показа ми къде живее и после отидохме на обяд в един китайски ресторант, в който имало dim sum. Aз досега не бях опитвал, но преди време бях чел някаква статия в едно списание и знаех какво да очаквам - малки хапки от различни меса и зеленчуци, увити в лист от тесто и поднесени в едни кошнички, в чието двойно дъно има гореща вода и това помага на ястието да не изстине толкова бързо.


Пътеписи могат да добавят само регистрирани потребители!
Ако нямате регистрация може да се регистрирате безплатно от тук...

Потърси и резервирай online хотел в САЩ      Потърси и резервирай online самолетен полет до САЩ      Екскурзии и почивки в САЩ, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp