sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
Click for Jakarta Observatory, Индонезия Forecast
 
sp
Дестинация Индонезия - Пътеписи

Флаг Индонезия    Индонезия

Подреди по: дата | посещаемост | рейтинг

Недокоснатия Сиберут
  Недокоснатия Сиберут
  Публикуван от Arcadia на 05 септември 2010 г., прочетен 483 пъти, рейтинг: 1.00, коментари 0
  За да се доберете до джунглите на Сиберут е нужно да стигнете до Индонезийския град Букитинги, който се намира на екватора. Букитинги е малък и добре развит за туризъм град с много и различни предложения за развлечения като екскурзии до активния вулкан Мерапи или езерото Манинджао, исторически забележителности в дворци от минали династии, плантации за кафе, пещери и др., които се предлагат в брошури по многобройните хостели в града. Най-авантюристична е екскурзията до остров Сиберут. Очакваха ни няколко дни в непокътнатите тропически джунгли и суровите условия, в които Ментауайските племена живеят до ден днешен, далеч от съвременната цивилизация. Нужни са хапчета против малария, мрежи за комари и екскурзовод. За да тръгне групата трябаше да се намерят поне трима желаещи. Това бяхме аз, моят приятел с прякор Гаргата и един датчанин от съседен хостел.
Красивият Бали
  Красивият Бали
  Публикуван от ir3ni7a на 23 август 2010 г., прочетен 627 пъти, рейтинг: 4.38, коментари 0
  Първият европейски военен кораб, достигнал до остров Бали, престоял цели две години, докато капитанът му се опитвал да си събере екипажа – всички моряци изоставили незабавно кораба, щом зърнали красивите брегове на Бали. Днешните посетители на идиличния индонезийски остров, известен също и като “Раят на земята”, също го напускат с неохота.


Пътеписи могат да добавят само регистрирани потребители!
Ако нямате регистрация може да се регистрирате безплатно от тук...

Потърси и резервирай online хотел в Индонезия      Потърси и резервирай online самолетен полет до Индонезия      Екскурзии и почивки в Индонезия, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp