sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
Click for Гватемала, Гватемала Forecast
 
sp
Дестинация Гватемала - Пътеписи

Флаг Гватемала    Гватемала

Подреди по: дата | посещаемост | рейтинг

Краката на Луната 2
  Краката на Луната 2
  Публикуван от nansi_g на 09 декември 2010 г., прочетен 514 пъти, рейтинг: 1.00, коментари 0
  Преди да се пъхнем в топлите чували и след като сме разпънали набора от палатки, се отправяме на вечерна разходка до Серро де Консепсион (по-малкото връхче) с надеждата да уловим и запаметим, в снимки или в сърцата, меката топлина на Гватемалския залез. Обгърнати сме от млечно-облачна магия. Да, виждаме се един друг и топла светлина отразява вълнението в очите ни. Който обаче идва тук заради гледките, трябва да е предварително подготвен, че на такава височина светът се разкрива пред очите само на най-ранобудните пътешественици. Тук гледките са рано сутрин, а вечерите освобождават мисълта за фантазии в цветове и форми, които само съзнанието може да изтъче.
Краката на Луната
  Краката на Луната
  Публикуван от nansi_g на 09 декември 2010 г., прочетен 488 пъти, рейтинг: 1.00, коментари 0
  Гватемала е държава с малко по-малка територия от България, а има около 30 вулкана, седем от които активни и днес. Именно тези колоси, със своята непристъпност, отклонили конкистадорите по пътя им към жадуваното американско злато и пак те останали верни пазители на културата и традицията на древните маи. Днес вулканите са домове, гордост и светии за местното население. В Гватемала всеки посетител има уникалния шанс да се покатери на някой вулкан с благотворителна цел! Правиш си кефа и с това помагаш на някого!


Пътеписи могат да добавят само регистрирани потребители!
Ако нямате регистрация може да се регистрирате безплатно от тук...

Потърси и резервирай online хотел в Гватемала      Потърси и резервирай online самолетен полет до Гватемала      Екскурзии и почивки в Гватемала, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp