sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
Click for Сантяго де Чиле, Чили Forecast
 
sp
Дестинация Чили - Пътеписи

Флаг Чили    Чили

Подреди по: дата | посещаемост | рейтинг

Пътуване до Чили
  Пътуване до Чили
  Публикуван от gogi99 на 31 януари 2011 г., прочетен 662 пъти, рейтинг: 3.50, коментари 0
  Самолетът, с който отлетяхме сутринта от Лима, се носи на юг успоредно на крайбрежието. Макар и да летим на значителна височина – около пет хиляди метра, вляво от нас се издигат приоблачните снежни върхове на Андите, често значително по-високо от нас. Долу се вижда притисната от планините надлъжна долина и тясна крайбрежна ивица, а вдясно се белеят гребените на огромни океански вълни.
Чили – страната на слънчевите хора
  Чили – страната на слънчевите хора
  Публикуван от gogi99 на 31 януари 2011 г., прочетен 607 пъти, рейтинг: 4.75, коментари 0
  Вече три пъти посещавам тази невероятна страна и всеки път когато си тръгвам, си пожелавам "доскоро" и се питам каква е тайната, която ме привлича като магнит?!
ЧИЛИ
  ЧИЛИ
  Публикуван от tot11t0 на 31 януари 2011 г., прочетен 454 пъти, рейтинг: 3.00, коментари 0
  Самолетът, с който отлетяхме сутринта от Лима, се носи на юг успоредно на крайбрежието. Макар и да летим на значителна височина - около пет хиляди метра, вляво от нас се издигат приоблачните снежни върхове на Андите, често значително по-високо от нас. Долу се вижда притисната от планините надлъжна долина и тясна крайбрежна ивица, а вдясно се белеят гребените на огромни океански вълци.- Под нас е Арика, навлизаме в Чили - предава високоговорителят, прекъсвайки за миг музиката.Поглеждаме надолу. Действително пред нас в прозрачния въздух се вижда малко селце. Значи вече сме в Чили. Видимо пейзажът не се е променил. Все пак настъпва известно оживление в самолета. Може би това се дължи на обстоятелството, че болшинството от пътниците са чилийци.Постепенно картината се изменя.


Пътеписи могат да добавят само регистрирани потребители!
Ако нямате регистрация може да се регистрирате безплатно от тук...

Потърси и резервирай online хотел в Чили      Потърси и резервирай online самолетен полет до Чили      Екскурзии и почивки в Чили, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp