sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (2 теми)
 
Click for Анкара, Турция Forecast
 
Снимка
Снимка от Чили
 
sp
Новина от Турция

Флаг Турция    Турция

  Гюл: Съветът за сътрудничество на тюркоезичните страни ще е историческа стъпка
  Публикувана от tot11t0 на 03 октомври 2010 г.
  Тази новина е прочетена 318 пъти, рейтинг: 3.50

    Президентът на Турция Абдуллах Гюл разглежда създаването на Съвета за сътрудничество на тюркоезичните страни като историческа стъпка, откриваща нови възможности за сътрудничество и обединяване на народите от региона, съобщи ИТАР-ТАСС.

Създавайки Съвет за сътрудничество на тюркоезичните държави, ние ще извършим историческа стъпка, заяви Гюл на срещата на ръководителите на тюркоезичните държави в Истанбул.

Солидарността на тюркоезичните народи е много важна за нашия регион, подчерта той. Нашата цел е още по-добре да обединим нашите народи, да създадем нови възможности за сътрудничество, а също да създадем мир, стабилност и процъфтяване за нашия регион, които ще бъдат резултат от това взаимодействие, каза турският президент.

В срещата на върха на тюркоезичните държави участват президентите на Казахстан, Турция, Азербайджан, Киргизстан и Туркменистан. Те обсъждат широк кръг международни и регионални въпроси. БТА

http://world.actualno.com/news_315809.html


      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за тази новинаКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Турция      Потърси и резервирай online самолетен полет до Турция      Екскурзии и почивки в Турция, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp