sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (2 теми)
 
Click for Анкара, Турция Forecast
 
sp
Новина от Турция

Флаг Турция    Турция

  Гюл: Съветът за сътрудничество на тюркоезичните страни ще е историческа стъпка
  Публикувана от tot11t0 на 03 октомври 2010 г.
  Тази новина е прочетена 309 пъти, рейтинг: 3.50

    Президентът на Турция Абдуллах Гюл разглежда създаването на Съвета за сътрудничество на тюркоезичните страни като историческа стъпка, откриваща нови възможности за сътрудничество и обединяване на народите от региона, съобщи ИТАР-ТАСС.

Създавайки Съвет за сътрудничество на тюркоезичните държави, ние ще извършим историческа стъпка, заяви Гюл на срещата на ръководителите на тюркоезичните държави в Истанбул.

Солидарността на тюркоезичните народи е много важна за нашия регион, подчерта той. Нашата цел е още по-добре да обединим нашите народи, да създадем нови възможности за сътрудничество, а също да създадем мир, стабилност и процъфтяване за нашия регион, които ще бъдат резултат от това взаимодействие, каза турският президент.

В срещата на върха на тюркоезичните държави участват президентите на Казахстан, Турция, Азербайджан, Киргизстан и Туркменистан. Те обсъждат широк кръг международни и регионални въпроси. БТА

http://world.actualno.com/news_315809.html


      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за тази новинаКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Турция      Потърси и резервирай online самолетен полет до Турция      Екскурзии и почивки в Турция, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp