sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
Click for Лима, Перу Forecast
 
sp
Новина от Перу

Флаг Перу    Перу

  От Нобел – Шахриар
  Публикувана от nansi_g на 18 януари 2011 г.
  Тази новина е прочетена 289 пъти, рейтинг: 1.00

    Нобеловият лауреат за литература Марио Варгас Льоса ще се качи на театралната сцена през март, за да се превъплъти в ролята на владетеля Шахриар в своята адаптация на "Хиляда и една нощ".

Постановката е дело на братовчед му Луис Льоса.

Варгас Льоса прекарва в Перу летните месеци в Южното полукълбо. Той ще партнира на перуанската актриса Ванеса Таба, която ще изпълни ролята на Шехеразада. Предвидено е едно-единствено представление с неговото участие в курортно селище недалеч от столицата Лима.

74-годишният Варгас Льоса е участвал в театрални постановки през последните няколко години в Испания, където пребивава през по-голямата част от годината. Партнирал е на испанската актриса Айтана Санчес в постановките "Истината за лъжите" и "Хиляда и една нощ".

59-годишният телевизионен, филмов и театрален режисьор Луис Льоса заяви пред перуанските медии, че да се режисира Нобелов лауреат за литература, е като да се режисира който и да било актьор.

"Взаимоотношенията между режисьора и актьора са същите. Марио е готов за всякакви експерименти. Не забравяйте, че първата му творба е пиесата "Бягството на инката", отбеляза Луис Льоса.

      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за тази новинаКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Перу      Потърси и резервирай online самолетен полет до Перу      Екскурзии и почивки в Перу, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp