sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
Click for Лима, Перу Forecast
 
sp
Новина от Перу

Флаг Перу    Перу

  Кои са най-горещите туристически дестинации за 2011 г
  Публикувана от nansi_g на 18 януари 2011 г.
  Тази новина е прочетена 225 пъти, рейтинг: 1.00

    Шри Ланка, Йордания, Перу и Зимбабве се очаква да станат най-горещите туристически дестинации за 2011 г. пише "Пари". Все повече тревъл агенции са на мнение, че след застоя в пътуванията през 2009 и 2010 г. се очаква през тази хората да предприемат екзотични и нестандартни пътувания. Обяснението е, че усещането за криза вече е зад гърба на хората и им е омръзнало да са предпазливи и пестеливи.

Изданието се опира на класацията на "Файненшъл таймс", според която все повече туристи ще се насочат към развиващите се пазари. Йордания ще привлича с луксозните хотели и курорти на Червено море и екотуризма. Зимбабве е африканската дестинация, попаднала в класацията. Шри Ланка ще привлича със снежнобели плажове спа и уелнес, както и с историческите и културините забележителности, между които старинният град Анурадхапура. Перу ще залага на инките и Мачу Пикчу.

      Добави във Facebook

Дайте Вашата оценка за тази новинаКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Перу      Потърси и резервирай online самолетен полет до Перу      Екскурзии и почивки в Перу, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp