sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
Click for Куала Лумпур, Малайзия Forecast
 
sp
Новина от Малайзия

Флаг Малайзия    Малайзия

  108-годишна малайзийка отново се събра с 38-годишния си мъж
  Публикувана от yonyo на 20 август 2010 г.
  Тази новина е прочетена 203 пъти, рейтинг: 1.00

    Жителката на Малайзия Вук Кандор, която неотдавна отпразнува 108-я си рожден ден, отново се събра със своя 38-годишен съпруг, който през последната година се е лекувал от зависимостта си от наркотици, съобщава вестник Ulusan Malaysia.
"Благодарна съм, че мъжа ми се върна. Щастлива съм да го видя отново, защото много го обичам", е заявила Кандор пред журналисти.

В продължение на 12 месеца Мухамад Ноор Че-Муса доброволно се е подложил на лечение за наркотична зависимост и бил лишен от възможността редовно да си общува с жена си. За цялото време на лечението на нея й разрешили да го посети само пет пъти. Сега семейната двойка има намерение да се завърне към нормалния ритъм на живот. "Ще изпълнявам съпружеския си дълг, както всяка една жена", е заявила щастливата жена.

Кандор и Че-Муса са се оженили през 2005 година в щата Тренгану и веднага попаднали на първите страници на вестниците. За 108-годишната малайзийка това е 23-и брак. Според думите й, тя се е оженила за младия мъж, за да не отиде той при по-млада нейна съперница. Мухамад не уточнява бройката на браковете си, според него този съюз е „по божия воля".

ttp://www.cross-bg.net/lyubopitni-novini/1143023-108-godishna-malaiziika-otnovo-se-sabra-s-38-godishniya-si-mazh

      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за тази новинаКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Малайзия      Потърси и резервирай online самолетен полет до Малайзия      Екскурзии и почивки в Малайзия, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp