sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
Click for Jakarta Observatory, Индонезия Forecast
 
sp
Новина от Индонезия

Флаг Индонезия    Индонезия

  Руските инженери в Индонезия са отровени с метанол извън авиобазата
  Публикувана от tot11t0 на 03 октомври 2010 г.
  Тази новина е прочетена 181 пъти, рейтинг: 3.50

    Руското посолство в Индонезия е получило официално заключение от местни патологоанатоми, според което причината за смъртта на тримата руски инженери от авиобазата "Султан Хасануддин" е отравяне с метанол, съобщи агенция „Новости”.
В медицинското заключение се казва, че смъртта е настъпила поради асфикция, тоест спиране на дишането, е заявил руският посланик в Джакарта Александър Иванов. Тази информация е потвърдена от ръководителя на медицинската служба на индонезийската национална полиция генерал Мусадек Исхак.

Индонезийският вестник „Джакарта пост” уточнява, че според експерти инженерите са употребили алкохолни напитки извън авиобазата "Султан Хасануддин", където са обслужвали новите изтребители Су-27 и Су-30. Командирът на базата Агус Суприатна е съобщил, че в стаите на руснаците не са открити следи от алкохол. Разследването ще покаже дали те не са отровени нарочно.

http://www.blitz.bg/news/article/87840

      Добави във Facebook

Дайте Вашата оценка за тази новинаКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Индонезия      Потърси и резервирай online самолетен полет до Индонезия      Екскурзии и почивки в Индонезия, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp