sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
 
sp
Новина от Хърватска

Флаг Хърватска    Хърватска

  В Хърватска откриха кафене, в което си плащате не с пари, а с молитва
  Публикувана от yonyo на 19 юни 2011 г.
  Тази новина е прочетена 300 пъти, рейтинг: 3.50

    В хърватската столица Загреб отвори врати едно от най-нестандартните кафенета в Европа. Необикновеното тук е, че не трябва да заплащате напитките си с пари, а с молитва. В „Jedro” можете да получите кола срещу пет молитиви, а чаша ароматно капучино срещу три.

Първоначално, „католическото” кафене стартира с пет маси, но поради все по-голямата популярност вече разполага с 20 маси и може да приюти до 80 души. Молитвеното меню включва още чай, топъл шоколад, плодови сокове и богат избор от сладкарски изделия. Алкохолни напитки не се предлагат.

Кафене „Jedro” се финансира изцяло от местната Католическата църква, чиято основна идея е да стимулира религиозния туризъм. Тайната на успеха на нестандартното заведение се крие не само в оригиналния начин на плащане, но и във възможността посетителите да се запознаят с религията и историята на Хърватска.

http://myplanet.bg/news/news-187/

      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за тази новинаКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Хърватска      Потърси и резервирай online самолетен полет до Хърватска      Екскурзии и почивки в Хърватска, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp