sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
 
sp
Новина от Испания

Флаг Испания    Испания

  Мини Лас Вегас израства в Испания
  Публикувана от yonyo на 19 май 2011 г.
  Тази новина е прочетена 385 пъти, рейтинг: 4.33

    Испанската икономика получи вот на доверие от базирания в Невада казино оператор Лас Вегас Сендс, която разкри плановете си да построи хазартен център на Иберийския полуостров, информира британският вестник "Телеграф".

От Лас Вегас Сендс заявиха, че водят преговори с местните власти в Мадрид и Барселона относно построяването на комплекс, подобен на този в САЩ, който ще струва между 10 и 15 млрд. евро.

„Искам да направя мини-Лас Вегас в Европа. Надявам се да можем да използваме името “Europe Vegas” или „Euro-Vegas”. Сериозно обмисляхме идеята преди рецесията, но отложихме реализирането и за след края на рецесията. Сега вече активно ще преследваме идеята", заявява изпълнителният директор на Лас Вегас Сендс - Шелдън Аделсън.

Проектът на Аделсън включва комплекс с поне 20 000 стаи, милиони квадратни метри пространство за магазини, конферентни и изложбени зали. Работните места, които ще създаде проектът, ще са около 180 хиляди.

Тази новина е добре дошла за Испания, която все още се опитва да излезе от кризата с недвижимите имоти, а безработицата е все още на нива от над 20%.

Валенсия и Коста дел Сол също са проявили интерес да станат домакини на проекта.

http://news.expert.bg/n336390/

      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за тази новинаКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Испания      Потърси и резервирай online самолетен полет до Испания      Екскурзии и почивки в Испания, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp