sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
Click for Богота, Колумбия Forecast
 
sp
Новина от Колумбия

Флаг Колумбия    Колумбия

  Затвориха 18 незаконни мини в Колумбия
  Публикувана от gogi99 на 10 януари 2011 г.
  Тази новина е прочетена 210 пъти, рейтинг: 1.00

    Колумбийските власти затвориха 18 незаконни златни мини в рамките на кампания за регулиране на добива на полезни изкопаеми и гарантиране на сигурността на работниците, съобщи Асошиейтед прес.

Така броят на мините, затворени след встъпването в длъжност на новия президент Хуан Мануел Сантос през август, достигна 48. Колумбийските власти инспектират 571 мини в страната, съобщи министерството на околната среда.

През юни при експлозия на газ в каменовъглената мина "Сан Фернандо" в Колумбия загинаха 73-ма миньори. Това беше най-трагичният инцидент в мина от 1977 г., когато в друга мина при експлозия на газ загинаха 85 работници.

Вниманието на южноамериканските страни към безопасността в минната промишленост се изостри след срутването е мина в Чили в началото на август, което остави 33-ма миньори блокирани за повече от два месеца под земята. Те бяха спасени преди седмица, при операция, която беше проследена от медиите по целия свят.

      Добави във Facebook

Дайте Вашата оценка за тази новинаКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Колумбия      Потърси и резервирай online самолетен полет до Колумбия      Екскурзии и почивки в Колумбия, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp