sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
Click for Пекин, Beijing Forecast
 
sp
Новина от Китай

Флаг Китай    Китай

  феноменът Китай
  Публикувана от gogi99 на 24 ноември 2010 г.
  Тази новина е прочетена 352 пъти, рейтинг: 2.50

    Феноменът Китай- строят 15 етажен хотел за 144 часа (Видео)

Бумът в китайските недвижими имоти може да се види с просто око: в град Чанша в Южен централен район, хотел с височина петнадесет етажа е изграден за шест дена. Строителството на хотела, наречен Ark Hotel (‘Ковчег’) е реализирано без помощта на кранове. Според репортажа за проекта, въпреки рекордната скорост, нито един от работниците през периода на строителство не е получил наранявания.
Сградата е построена с помощта на специална технология, която по-специално, е предназначена да му осигури защита от земетресения до 9 по скалата на Рихтер, но също така осигурява звукоизолация и термоизолация.

Тъй като хотелът е построен от сглобяеми модули, той е обявен и за „екологично чист“ тъй като на строителната площадка почти не имало строителни отпадъци.

Както съобщават информационните агенции, строителният процес на хотела се характеризира не само с висока ефективност при безпрецедентни икономии на енергия, материали и време, но и с огромна икономия на пари.

Както отбелязват експертите, понеже основите на хотела е са били готови, за монтажа на носещите колони и модули на строителите са им трябвали само 46 часа. След като основните компоненти и носещи конструкции са били инсталирани, са били необходими още 90 часа за завършване на сградата.

      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за тази новинаКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Китай      Потърси и резервирай online самолетен полет до Китай      Екскурзии и почивки в Китай, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp