sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
 
sp
Новина от Бразилия

Флаг Бразилия    Бразилия

  Маркиньос и Дилма Русеф популяризират ЦСКА в Бразилия
  Публикувана от nansi_g на 22 февруари 2011 г.
  Тази новина е прочетена 189 пъти, рейтинг: 1.00

    Президентът на Бразилия Дилма Русеф бе в основата на филм, който популяризира още повече името на ЦСКА в страната на кафето. Специален телевизионен екип пристигна в България малко преди Нова година с цел опознаване на корените на новия президент на латиноамериканската страна Дилма Русеф.

В материала на колегите от Бразилия са включени трима техни сънародници, които в момента живеят в България, в това число и футболистът на ЦСКА Маркиньос. В няколко минутното видео екипът от BAND се спира върху професионалния живот на футболиста като не пропускат да споменат, че тимът на “армейците” е един от най-популярните отбори в страната.

Видеото на интернет версията на медията е гледано от около един милион зрители, което допринася до това, че в Бразилия освен Стоичков и Дилма Русеф, хората вече знаят какво представлява ЦСКА.

      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за тази новинаКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Бразилия      Потърси и резервирай online самолетен полет до Бразилия      Екскурзии и почивки в Бразилия, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp