sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
 
sp
Любопитен факт за Танзания

Флаг Танзания    Танзания

  Слон уби сътрудник на BBC по време на снимки в Танзания
  Публикуван от nansi_g на 21 март 2011 г.
  Този запис е прочетен 116 пъти, рейтинг: 1.00

    38 годишен сътрудник на BBC бе убит по време на снимки на детско предаване в Танзания. Водачът на екипа, Антон Търнър, бил премазан от разбеснял се слон.

Търнър помагал в тропическите пътешествия на журналисти, които снимали познавателния сериал " Сериозните изследователи". Бил водач на екипа. Тема на епизода бил маршрутът на знаменития пътешественик Дейвид Ливингстън, който през 19 век пресича Африка от запад на изток. В съдбовните снимки в Танзания са участвали и три деца, които не са пострадали от инцидента. По неизяснени досега причини слонът, сниман от екипа, изведнъж станал агресивен и атакувал групата. BBC разследва инцидента.

През 2006 година в Австралия по време на снимки на поредното си предаване загина известният телевизионен водещ и автор на филми за живата природа, Стив Ъруин. Той получи смъртоносен удар от скат в областта на сърцето.


      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за този записКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Танзания      Потърси и резервирай online самолетен полет до Танзания      Екскурзии и почивки в Танзания, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp