sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
Click for Лима, Перу Forecast
 
sp
Любопитен факт за Перу

Флаг Перу    Перу

  ВМС на Перу ще получат катери на въздушна възглавница „Гриффон” 2000TD
  Публикуван от nansi_g на 19 януари 2011 г.
  Този запис е прочетен 275 пъти, рейтинг: 1.00

    Военноморските сили на Перу през октомври ще получат два скоростни катера на въздушна възглавница „Гриффон” 2000TD, които ще бъдат използвани в операциите за борба с контрабандата на наркотици в Амазонка и района на границата с Колумбия, съобщава „Джейнс неви интернешнл”.

Представител на британската компания „Гриффон ховеруорк”, която строи тези катери, е съобщил, че ВМС на Перу са сключили контракт на стойност 2 милиона фунта стерлинги (3 млн дол) за доставката на два катера през декември 2009 година. Договора предвижда четириседмична подготовка на обслужващия линия състав.

Катерите 2000TD могат да се използват в райони недостъпни за други съдове, като плитчини, лед, сняг, блатиста местност, в райони без пристани и понтони.

Скоростните катери на въздушна възглавница „Гриффон” 2000TD са предназначени за превозване до 20-25 военнослужещи или товар до 2000 кг.. Оборудвани са с РЛС, система за GPS-навигация, УКВ радиостанция, термовизионна система. При необходимост на катера може да бъде поставен бронекомплект. Стандартното въоръжение включва 7,62-мм картечница.

Катера има дължина 12,7 м, развива скорост до 35 възла при пълно натоварване, автономност – 10 часа

      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за този записКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Перу      Потърси и резервирай online самолетен полет до Перу      Екскурзии и почивки в Перу, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp