sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
Click for Лима, Перу Forecast
 
sp
Любопитен факт за Перу

Флаг Перу    Перу

  В Перу откриха племе без контакт с цивилизацията
  Публикуван от nansi_g на 18 януари 2011 г.
  Този запис е прочетен 204 пъти, рейтинг: 1.00

    В Перу в района на Амазонка е открито неизвестно до сега племе. Видеозапис на местните жители, които не са имали контакт с модерната цивилизация, е предоставен от Института INDEPA. Кадрите са направени в юго-източната част на страната в резервата Кугапакори Нахуа Нанти.

Учените коментират, че забелязали необичайна група от хора при изследване на зона за незаконна сеч. Аборигените били открити когат злизали надолу по реката да търсят храна,

Не можехме да повярваме, че през 21-ви век има население извън глобализирания свят и националната общност, но констатираме, че такива народи действително има в нашата Амазония, заяви пред журналисти перуанският министър на културата Хуан Осио.

Според перуанските власти има поне още петнадесетина индиански общности, с които не е установен контакт в амазонските райони на Перу. Те живеят изолирано и без контакт със външния свят.

      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за този записКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Перу      Потърси и резервирай online самолетен полет до Перу      Екскурзии и почивки в Перу, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp