sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
Click for Куала Лумпур, Малайзия Forecast
 
sp
Любопитен факт за Малайзия

Флаг Малайзия    Малайзия

  Малайзиец постави световен рекорд за целувки с кобра
  Публикуван от dori368 на 13 септември 2010 г.
  Този запис е прочетен 327 пъти, рейтинг: 3.50

    Бивш фермер успя да дари смъртоносното влечуго с 51 целувки за 3,01 мин

33-годишният малайзиец Шахими Абдул Хамид (Shahimi Abdul Hamid) постави световен рекорд по брой целувки с кралска кобра. В присъствието на неколкостотин зрители в казино в Куала Лумпур, за 3 минути и 1 секунда Хамид успял да целуне отровното влечуго 51 пъти, съобщава France Presse.

Предишният рекорд за необичайните и смъртоносно опасни интимни отношения с отровната змия принадлежеше на американеца Гордън Кейтс (Gordon Cates), който през септември 1999 г. дари кобра с 11 целувки без да му се засича време.

Докато предишния рекордьор бил въоръжен с метален прът, с който да се пази от атаките на змията, бившият фермер от Малайзия решил да усложни задачата си, разправяйки се с раздразненото влечуго с голи ръце. В качеството на любима на Хамид била използвана 10-килограмова кралска кобра, дълга 4,6 м. Ухапването от кралска кобра в 75% от случаите е смъртоносно и убива дори индийски слон за 3 часа.

Наличието на отровни зъби у влечугото било предварително потвърдено от присъстващия на опита за рекорд професор по медицина от Университета на Малая, д-р Йекшам Отман (Ieksham Othman). С направеното от мен доказах, че при достатъчно желание и упоритост, човек може да се противопостави на дивата природа, заявил след спиращото дъха изпълнение Шахими Абдул Хамид, чието рекордно постижение било удостоверено със сертификат от заместник-министъра на младежта и спорта на Малайзия Лиу Тьонг Лай (Liow Tiong Lai). Хладнокръвният малайзиец ще кандидатства с постижението си за вписване в Книгата на рекордите Гинес.

Източник: bgfactor.org

      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за този записКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Малайзия      Потърси и резервирай online самолетен полет до Малайзия      Екскурзии и почивки в Малайзия, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp