sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
Click for Мексико, Мексико Forecast
 
sp
Любопитен факт за Мексико

Флаг Мексико    Мексико

  Клоунско събрание в Мексико
  Публикуван от nansi_g на 27 ноември 2010 г.
  Този запис е прочетен 159 пъти, рейтинг: 1.00

    Около 800 клоуни с големи червени носове, пъстро боядисани лица и огромни обувки се събраха в Мексико, за да участват в едноседмичното 15-о годишно Международно клоунско събрание. Целта на събитието е да се популяризират клоуните, както и да получат повече подкрепа и уважение към тяхното изкуство.

Клоуни от различни краища на света и тази година обещаха да покажат своите таланти и в същото време да разменят идеи помежду си.

„Нашата цел е да правим хората щастливи. Това ни идва отвътре. В момента има много нещастни хора, затънали в проблеми, а най-красивото нещо е да ги накараш да се посмеят", споделя един от участниците.

Тази година клоуните ще се опитат и да подобрят десетминутния рекорд за смеене. Ще бъдат организирани и множество семинари и работни срещи, на които ще бъдат представени най-новите и най-добри костюми в областта, както и обувки, грим, перуки и магически трикове.

Клоуните са изключително важни в мексиканската култура. В страната има хиляди от тях, които показват своите номера по улицата и дори на оживени кръстовища, като разчитат по този начин да припечелят прехраната си. Техните странни костюми и сюрреалистичен грим са изключително вълнуващи, особено за децата.

По последни данни в Мексико има около 10 000 професионални клоуни, като 3000 от тях са жени.


      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за този записКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Мексико      Потърси и резервирай online самолетен полет до Мексико      Екскурзии и почивки в Мексико, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp