sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
Click for Техеран, Иран Forecast
 
sp
Любопитен факт за Иран

Флаг Иран    Иран

  Интересна новина! В Иран предлагат цветни пилета!
  Публикуван от ir3ni7a на 08 юли 2010 г.
  Този запис е прочетен 227 пъти, рейтинг: 1.00

    В Азия се развъждат разноцветни пилета. Селекционери изкуствено оцветяват неизлюпилите се пиленца след което от яйцата те излизат с ярки цветове: розово, зелено, оранжево, синьо , виолетово и червено. Тази информация е получена от чуждестранните медии.
Този цветен калейдоскоп е възможен благодарение на нетоксични веществ, които се вкарват в неизлюпеното яйце. Само че ярката окраска се запазва само през първите няколко седмици от живота на пилетата.

Новата тенденция вече са успели да разкритикуват в Кралското общество за защита на животните (RSPCA; Великобритания). Твърди се, че оцветителите не само може да навредят на домашните птици, но и да станат причина за разделяне на пиленцата на „цветни” и „не цветни”.
Трябва да се знае, че изкуственото оцветяване е разработено с цел да се следи тяхното придвижване. Прогнозира се, че цветните пилета ще привличат много повече купувачи, отколкото другите. В това е успял да се убеди и фотографа Десмонд Каванахи, на един от пазарите в Иран.

За пръв път този революционен способ е показан от собственик на ферма в американския щат Аляска, във фермата „Трипъл Д” , в местенцето Палмер. Най-ммного им се възхищават децата.

      Добави във Facebook

Снимка 1Снимка 2
Снимка 3Снимка 4
Снимка 5Снимка 6
Снимка 7

Дайте Вашата оценка за този записКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Иран      Потърси и резервирай online самолетен полет до Иран      Екскурзии и почивки в Иран, офертиsp
Онлайн магазин за парфюми и козметика
sp
sp

sp
sp
sp