sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
 
sp
Любопитен факт за Египет

Флаг Египет    Египет

  Египетски хороскоп
  Публикуван от tot11t0 на 11 април 2011 г.
  Този запис е прочетен 139 пъти, рейтинг: 1.00

    Хатор: 21.06-1.07 – богиня на небето.
Чувствителни, емоционални, с отличен вкус, всеотдайни. Романтични, неотразими и с невероятен късмет- това е най-женствения знак в Египетския зодиак. Ценители на изкуството, на красивото и сред природата и в човешките взаимоотношения – най-добри такива създават с представителите на знаците Гор, Хонсу и Сет.
Хатор е богиня на небето. Почитала се е като небесна крава, родила Слънцето. Впоследствие е изобразявана като жена с рога, а понякога – и с уши на крава.
Този знак е най-женственият в египетския хороскоп. Хатор е справедлива, искрена, милостива, артистична, творческа личност. Отрицателните й черти са свръхемоционалност, песимизъм и затвореност. Лесно прощава грешките на другите. Не обича стриктните програми и не е особено дисциплинирана, мрази критиката. Обича децата и животните, попрекалява с грижите за близките, мрази да работи под напрежение и не е много обективна. Кротката й външност крие вътрешна решимост. Макар да ненавижда сблъсъците, при заплаха реагира страстно и твърдо. При спорове предпочита да се отдръпва обидено, вместо да каже какво я тревожи, но с това често постига повече, отколкото с гневни думи. Останете ли без подслон и храна – обърнете се към нея. Готова е да отдели от залъка си. Но и навсякъде намира хора, готови да й помогнат. Предпочита изгодния брак, но срещу обичта, която дава, среща любовта не само на партньора, а и на целия му род.
В най-тежки условия Хатор е необходима и хората се грижат за нея. Тя наистина има невероятен късмет: получава неочаквани наследства или пари от родителите си. Все ще се намери някой да й улесни живота. Желанията й се изпълняват без усилие. Тя е човек на заобиколните маневри. Не очаквайте да се изправи и да Ви каже тревогите си. Ще трябва да й ги измъквате едва-едва. Обещайте и да не се гневите. Развеселете я. Покажете съчувствие. А тъй като тя няма и точно чувство за време, зарежете всичко свое. Накрая, ако продължи да упорства, блъснете по масата, развикайте се, но не преставайте да й съчувствате видимо. И чак тогава ще разберете какво я боли. Защото по природа Хатор е склонна да се тревожи, песимистка е и все очаква най-лошото. Неприятностите я засягат дълбоко и трудно ги преодолява, непрестанно се връща към своите беди и се захласва да ги изброява.
Всички Хатор са романтици. Тиха музика, лунни лъчи и вечеря на свещи – дайте им това и стават неотразими. Не обичат да огорчават умишлено ония, на които държат. Понякога отношенията с тях се затрудняват от това, че са свръхчувствителни, обичат да се самосъжаляват, да леят сълзи.
Жената Хатор трепти от чистота и е безупречна в личната си хигиена, макар домът й да е в безпорядък и да не знае кое къде е. Има отличен вкус към хубавите дрехи. И колкото и да е разсеяна и небрежна на вид, в последната секунда успява да сложи ред и да затвори устата на критикарите.
Пасивна по природа, Хатор се бои от сблъсъци и принуди. Ценител на изкуствата, ненавижда грозотата, обича красивото и определено се влияе от обстановката. За да се проявява пълноценно, тя се нуждае от верни приятели и силни личности. Откритите и оптимистични характери на Хонсу, Гор и Сет я поощряват. В хармония е и с Изида, Амон и Анубис. Няма да е щастлива с Хнум и Хапи.

      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за този записКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Египет      Потърси и резервирай online самолетен полет до Египет      Екскурзии и почивки в Египет, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp