sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
 
sp
Любопитен факт за Египет

Флаг Египет    Египет

  Египетски хороскоп
  Публикуван от tot11t0 на 11 април 2011 г.
  Този запис е прочетен 193 пъти, рейтинг: 3.00

    Анубис: 18.02-2.03 – бог на умрелите и съдия на боговете.
Интелигентни, остроумни, широко скроени личности. Спокойни, предпазливи, методични и прецизни в работата си, те определено имат шансове да преуспеят в живота си. Общителни и добродушни, с късмет, като най-добре се разбират с Баст, Хатор и Гор.

Анубис е бог на умрелите. Смятал се е за съдия на боговете. Бил е главен бог в царството на мъртвите, тъй като броял сърцата на умрелите. Изобразяван е като човек с глава на чакал или куче.
Анубис е роден под знаците на добродетелността и благоразумието. Той е интелигентен, с добри обноски и предпочита спокойния и мирен живот. Не обича недоразуменията и неприятностите и се стреми да не виза в спорове и кавги. До голяма степен е пацифист и обикновено оказва умиротворяващо въздействие върху околните. Има широки интереси, по правило разбира от изкуство и от изящните страни на живота. Освен това знае как да се забавлява и често посещава най-добрите ресторанти и нощни заведения в града.
Анубис е остроумен и интелигентен събеседник, който с удоволствие участва в интересни разговори. Нерядко другите хора търсят неговите съвети и мнения, като разчитат на дискретността и дипломатичността му. Той почти никога не би повишил тон и се прави, че не забелязва неприятните за него неща, само за да има мир. Обича да поддържа добри отношения с всички, но би могъл да бъде много чувствителен и да се засяга от критиките. Също така пръв би се отстранил, ако забележи, че присъствието му създава някакви главоболия.
Анубис е спокоен и квалифициран работник, отличава се с изключително добра памет. Справя се умело в бизнеса и финансите, но успехът му често зависи от преобладаващите условия. Мрази напрегнатите ситуации, както и необходимостта да взема бързи и ненадейни решения. Удаде ли му се възможност, най-грижливо и предпазливо планира разнообразната си дейност. Не обича да поема рискове, не му се нравят промените. В общи линии се стреми към сигурно, спокойно и стабилно съществуване, като предпочита да оставя нещата такива, каквито са, стига да го задоволяват.
В повечето случаи Анубис е добросъвестен и благодарение на своята методичност и предпазливост обикновено преуспява в избраната от него професия. Може да бъде добър дипломат, адвокат, продавач в магазин, администратор, свещеник, както и да се справя отлично с всяка работа, свързана с превъзходната му способност да общува с хората. Лоялен е към работодателите си и се ползва с уважение заради своята честност, но ако получи голяма власт, може да стане прекалено деспотичен и авторитарен.
Анубис отдава голямо значение на своя дом и често посвещава много време и пари, за да го поддържа и снабдява с всякакви луксозни нововъведения – той твърде много обича лукса. Освен това си пада по колекционерството: на старинни предмети, марки, монети, художествени произведения или каквото и да е друго, което го е заинтригувало.
Анубис обикновено се радва на късмет в живота и често има щастието да попадне на мястото си. Той е талантлив и схватлив, но понякога поставя удоволствието над работата и при възможност гледа да си живее живота. Понякога може да се отнася с известно подозрение и резерви към мотивите на другите хора, но, общо взето, има дълъг, щастлив и доколкото е възможно, спокоен живот.
Жената Анубис е добра, мила, внимателна и би направила всичко възможно, за да създаде приятна и обичлива атмосфера в дома си. Освен това тя е много общителна и с удоволствие кани и забавлява гостите си. Умее да използва максимално времето си и макар че се отдава на безброй дейности, винаги успява да намери свободни минути, за да почете или да си побъбри с приятелки. Притежава великолепно чувство за хумор, много е артистична и често има градинарски талант.
Анубис се грижи много за външността си. Обикновено е облечен елегантно и с вкус. Освен това придава голямо значение на взаимоотношенията си с другите хора и сърдечните чувства за него са много важни. Обикновено има цял куп обожатели и преди да се задоми, изкарва по няколко любовни връзки. Той е от най-верните партньори в живота, но си подхожда най-добре с Хатор, Баст, Гор и Хнум. Може да се разбира добре и със Сет, Изида, Хонсу или друг Анубис. Сохмет и Озирис го притесняват.

      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за този записКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Египет      Потърси и резервирай online самолетен полет до Египет      Екскурзии и почивки в Египет, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp