sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
 
sp
Любопитен факт за Сърбия

Флаг Сърбия    Сърбия

  В Сърбия продават крави на....лизинг
  Публикуван от nansi_g на 29 юни 2011 г.
  Този запис е прочетен 397 пъти, рейтинг: 1.00

    Както във всички страни по света така и в Сърбия е възможно да се купи къща, автомобил или мебели на лизинг, но от три години насам местните фермери освен трактори могат да си купят на изплащане и крава.

Местна банка съобщава, че до момента не е имала проблеми и всички кредитори внасят навреме месечните вноски и нямат случай с "конфискация на крава".

След като Миле Лазич от Добрич купува две крави на лизинг съседите му започнали да идват да ги наблюдават всеки ден. Те искаха да разберат дали кравите се различават с нещо от останалите и по колко мляко дават, разказва Лазич. "Вярно, за комшиите това бе доста комично. Крава на лизинг. Всички са чували за трактор, кола или нещо друго на лизинг, но крава никога! Каквото и да се говори аз съм доволен", казва още Миле Лазич и подчертава: Все пак има едно неудобство. Това са крави на лизинг и за тях трябва да се грижа повече в сравнение с домашните.

За две крави Лазич е платил общо три хиляди евро, а месечната вноска възлиза по 37 евро за крава. Миле Лазич е много доволен от кравите си, защото това му позволява да издържа семейството си, а "телетата на практика са му подарък". Всеки ден той получава поне по 25 литра мляко.

      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за този записКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Сърбия      Потърси и резервирай online самолетен полет до Сърбия      Екскурзии и почивки в Сърбия, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp