sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
 
sp
Любопитен факт за Сърбия

Флаг Сърбия    Сърбия

  Човек-магнит е атракция в Сърбия
  Публикуван от nansi_g на 20 юни 2011 г.
  Този запис е прочетен 203 пъти, рейтинг: 1.00

    Човек се превърна в огромна атракция в родината си Сърбия, благодарение на това, че тялото му привлича метал, съобщава orange.co.uk.

67-годишният мъж се казва Мирослав Мандич и живее с жена си в Симановци, Сърбия. Състоянието му нееднократно било причина за объркването на лекарите, тъй като тялото му привлича монети, прибори за хранене и всякакви метални предмети, които се лепят по него.

Мандич разказва, че това е започнало когато бил млад и се опитвал да си плати вестника, но парите просто не искаха да се отделят от ръката му.

"През годините това се засили и се превърна в истинско неудобство, освен това изглежда хората никога не се уморяват да доближават до мен ключове и телефони. Веднъж дори за мен се залепи ютия".

"От друга страна, жена ми често ме проклина, защото всеки път, когато мина покрай радио или телевизор, каналът се сменя", споделя Мандич.

      Добави във Facebook

Дайте Вашата оценка за този записКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Сърбия      Потърси и резервирай online самолетен полет до Сърбия      Екскурзии и почивки в Сърбия, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp