sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
Click for Buenos Aires, Argentina Forecast
 
sp
Любопитен факт за Аржентина

Флаг Аржентина    Аржентина

  Данъчните в Аржентина погват пластичните хирурзи, силиконовите мадами и обраните
  Публикуван от nansi_g на 07 февруари 2011 г.
  Този запис е прочетен 148 пъти, рейтинг: 1.00

    Аржентинските данъчни власти досега правеха проверки за укрити данъци сред модните агенции, кинозвездите и футболистите. Сега обаче те насочват вниманието си към дамите, които са увеличили бюста си и дори към жертви на банкови обири, предаде Ройтерс.

В Аржентина само през 2008 и 2009 г. са били извършени около 125 000 операции за поставяне на силиконови импланти на стойност 15 милиона долара. За тях жените са похарчили общата сума от 170 милиона долара. Предполага се, че дами, които могат да си позволят подобна процедура за разкрасяване, може би укриват доходи.

Данъчните власти подозират и че пластичните хирурзи също укриват доходи и ще започнат и проверки в клиниките. Неотдавна заради неплатени данъци данъчните инспектори конфискуваха телевизори и системи за домашно кино от луксозен лайнер.

Данъчните ще разследват и жертвите на дързък банков обир от миналата седмица, за да разберат какво точно са "криели" те в откраднатите тогава общо 136 сейфа.

БТА

      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за този записКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Аржентина      Потърси и резервирай online самолетен полет до Аржентина      Екскурзии и почивки в Аржентина, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp