sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
 
sp
Дестинация Либия - Любопитни факти

Флаг Либия    Либия

Подреди по: дата | посещаемост | рейтинг

Риксъс Ал Насър, Триполи, Либия
  Риксъс Ал Насър, Триполи, Либия
  Публикуван от tot11t0 на 18 април 2011 г., прочетен 264 пъти, рейтинг: 1.00, коментари 0
  Луксозната верига Rixos Al Naser наскоро построи престижен петзвезден хотел в центъра на либийската столица за рекордните 6 месеца. Той е на два етажа, изграден е върху плодородна земя и има прекрасна градина (20 000 кв.м.), част най-големия парк в Либия. Всички повърхности в сградата са украсени с пищни орнаменти и декоративни растения. Цялостността архитектура на сградата е природо-съобразна, а инфраструктурата – енергоспестяваща. Хотелът е най-подходяща дестинация за бизнес срещи, корпоративни събития и семейни почивки. Предлага се голямо разнообразие от висококачествени храни и напитки, сертифицирано обслужване, престижни СПА и Уелнес център, закрит плувен басейн, фитнес център, ресторанти и търговски център, в който са изявени само най- елитните търговски марки. Хотела се намира на близо 30 километра от летище Триполи, а паркингът за клиенти е напълно безплатен.
Пазарът в Либия – възможности за развитие
  Пазарът в Либия – възможности за развитие
  Публикуван от tot11t0 на 18 април 2011 г., прочетен 215 пъти, рейтинг: 1.00, коментари 0
  Кои сектори на либийския пазар дават най-големи възможности за развитие
Киренайка
  Киренайка
  Публикуван от tot11t0 на 18 април 2011 г., прочетен 182 пъти, рейтинг: 1.00, коментари 0
  Киренайка (на латински: Cyrenaica, гръцки Κυρηναία) е старогръцкото и латинското име на областта, намираща се на северния бряг на Африка, между Египет и Нумидия, в която са основани няколко гръцки колонии и впоследствие става римска провинция. На запад Киренайка граничи със Сахара. Днес тази територия е заема източната част от средиземноморското крайбрежие на Либия.
Джамахирия
  Джамахирия
  Публикуван от tot11t0 на 18 април 2011 г., прочетен 183 пъти, рейтинг: 1.00, коментари 0
  Джамахирията (от арабски:جماهيرية) е форма на държавно управление, различаваща се от монархията и републиката. За първи път тази форма на управление е обоснована в „Третата всемирна теория“ на Муамар Кадафи и е изложена в първата част на неговата Зелена книга.


Записи могат да правят само регистрирани потребители!
Ако нямате регистрация може да се регистрирате безплатно от тук...

Потърси и резервирай online хотел в Либия      Потърси и резервирай online самолетен полет до Либия      Екскурзии и почивки в Либия, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp