sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
Click for Манила, Филипини Forecast
 
sp
Дестинация Филипините - Статии

Флаг Филипините    Филипините

Подреди по: дата | посещаемост | рейтинг

Филипини - Земята на усмивките
  Филипини - Земята на усмивките
  Публикувана от gogi99 на 22 декември 2010 г., прочетена 338 пъти, рейтинг: 3.50, коментари 0
  Въпреки големият брой на съставляващите я острови 7 107, населението на република Филипини живее основно само на 11 острова. Филипините представят прекрасни изгледи на тропически топли води, коралови градини, населени с невероятни представители на водната фауна и са отдавна утвърдена туристическа забележителност. Великата история на страната, както богатата екзотична култура, драматичните пейзажи и процъфтяващите градове са примамливи за всички туристи, а приветливите филипинци с усмивка канят чужденците да посетят страната им.
Остров Палаван (Palawan Island)
  Остров Палаван (Palawan Island)
  Публикувана от ir3ni7a на 30 септември 2010 г., прочетена 400 пъти, рейтинг: 1.00, коментари 0
  Остров Палаван (Palawan Island) е известен с това, че притежава една от най-красивите брегови ивици в цял свят. Тези невероятни девствени плажове с кристално прозрачна вода се допълват от тучните тропически дъждовни гори, които са навсякъде, където се обърнете. Самият остров е част от Бакуитския архипелаг, който е разположен в северната част на Филипините. Бреговете на тази суша се мият от водите на Южнокитайско море и Сула море. Палаван представлява провинция на Филипините, като главен град тук е Пуерто Принцеса (Puerto Princesa).
Бохол - Филипински острови
  Бохол - Филипински острови
  Публикувана от ir3ni7a на 30 септември 2010 г., прочетена 294 пъти, рейтинг: 1.00, коментари 0
  Бохол (Bohol) е остров, принадлежащ към Филипинските острови. Общата му площ е 3269кв.км, като той притежава 261 км плажна ивица. Най – големият му град е Тагбиларан. Намира на две морета – Минданао и Бохол.
Шоколадовите хълмове - Бохол
  Шоколадовите хълмове - Бохол
  Публикувана от ir3ni7a на 30 септември 2010 г., прочетена 310 пъти, рейтинг: 1.00, коментари 0
  Почти всички деца биха се зарадвали ужасно много, ако видят планина от шоколад. А какво ще кажете за 1, 268 хълма от шоколад?
Малкият голям Боракай
  Малкият голям Боракай
  Публикувана от ir3ni7a на 30 септември 2010 г., прочетена 296 пъти, рейтинг: 1.00, коментари 0
  Боракай е малък остров с коралов произход, разположен в централната част на архипелага Филипини, северно от остров Панай и на 315 км. южно от столицата Манила. Дълъг е 7 км., а в най-тесния си участък е широк едва 1 км.. Въпреки малките си размери, Боракай предлага невероятни възможности за прекарване на свободното време и често попада в класациите на най-добрите ваканционни дестинации. Туристите са повече от единодушни, когато възхваляват красотата на Боракай -прекрасни плажове с бял пясък, кристално чисти води, изобилна тропическа растителност, магични залези, голямо разнообразие от възможности за настаняване за различни бюджети и разбира се, много забавление.
Исторически и търговски център
  Исторически и търговски център
  Публикувана от tot11t0 на 28 септември 2010 г., прочетена 185 пъти, рейтинг: 1.00, коментари 0
  Филипинските острови стават испанско владение през 1521 год., когато са открити от околосветската експедиция на Магелан и са наречени Филипини в чест на испанския крал Филип ІІ.

Общо 25 статии в 5 страници:
 1  2  3  4  5  следваща »


Статии могат да добавят само регистрирани потребители!
Ако нямате регистрация може да се регистрирате безплатно от тук...

Потърси и резервирай online хотел в Филипините      Потърси и резервирай online самолетен полет до Филипините      Екскурзии и почивки в Филипините, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp