sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
Click for Токио, Япония Forecast
 
sp
Дестинация Япония - Статии

Флаг Япония    Япония

Подреди по: дата | посещаемост | рейтинг

Химеджи (Himeji Castle)
  Химеджи (Himeji Castle)
  Публикувана от yonyo на 18 октомври 2010 г., прочетена 263 пъти, рейтинг: 5.00, коментари 0
  Химеджи (Himeji Castle) е известна местност в Япония, запазила най-внушителната крепост в страната. Комплексът е разположен в (Himeji) в префектурата Хиого (Hyōgo Prefecture), на северозапад от столицата Осака.
Замъкът Шури
  Замъкът Шури
  Публикувана от yonyo на 19 октомври 2010 г., прочетена 212 пъти, рейтинг: 4.75, коментари 0
  Замъкът Шури (Shuri Castle) е един от символите на японския град Окинава. Този красив азиатски дворец е най-големият в Окинава, а логично и най-забележителната и величествена историческа конструкция. Замъкът Шури е построен върху плато с височина от около 120 метра над морското равнище.
Златният храм Кинкакуджи в Киото
  Златният храм Кинкакуджи в Киото
  Публикувана от preciosa на 31 октомври 2010 г., прочетена 436 пъти, рейтинг: 4.75, коментари 0
  Ако искаме да посочим един от символите на Киото, старата столица на Япония, то това несъмнено е Златният храм Кинкакуджи (на японски език "кин" означава злато). И има защо: как само искри, отразявайки слънчевите лъчи с позлатените си стени! Отразен във водите на изкуственото езерце пред него, той се слива в единно хармонично цяло със своя образ, сякаш още веднъж да подчертае красотата на символиката, която изразява. Фотографията е правена сутринта на приятен зимен ден, на фона на вечно зелената растителност, която го заобикаля.
Киото - старата японска столица
  Киото - старата японска столица
  Публикувана от yonyo на 18 октомври 2010 г., прочетена 183 пъти, рейтинг: 4.33, коментари 0
  Киото е старата столица на Япония. Този град, който е символ на японската култура и традиции, е разположен сред планините на западната част на остров Хоншу (Honshu). Киото се намира в красива долина, която е заобиколена от три страни с хълмове. Градът е построен така, че входната му част да е от южната му страна, а главният Императорски дворец – от северната. Дълго време Киото пази репутацията на най-красивия град в страната.
Национален парк Асо
  Национален парк Асо
  Публикувана от yonyo на 20 октомври 2010 г., прочетена 211 пъти, рейтинг: 4.33, коментари 0
  Национален парк Асо (Aso National Park) е разположен на вулканичния остров Кюшу в Япония, който се намира в най-южната част от останалите главни острови на страната. В самата среда на острова е разположена живописната планинска верига Асо, която е една от най-красивите и уникални планини в цял свят.
Водопадът Кегон
  Водопадът Кегон
  Публикувана от yonyo на 20 октомври 2010 г., прочетена 213 пъти, рейтинг: 4.33, коментари 0
  Природният феномен Кегон (Кegon Falls), има славата на един от трите най-красиви водопади в Япония. Известен локално сред японците с името Кегон-но-таки, този изваяна от природата забележителност се намира в близост до японския град Нико, като попада в рамките на Национален парк Нико (Nikkō National Park). Тази защитена територия е обособена в областта Тогичи (Tochigi Prefecture). Водопадът Кегон е разположен на езерото Chūzenji, което служи за главен воден източник на реката Ошири (Oshiri River).

Общо 42 статии в 7 страници:
 1  2  3  4  5  6 ...  следваща »


Статии могат да добавят само регистрирани потребители!
Ако нямате регистрация може да се регистрирате безплатно от тук...

Потърси и резервирай online хотел в Япония      Потърси и резервирай online самолетен полет до Япония      Екскурзии и почивки в Япония, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp