sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
 
sp
Статия за Тунис

Флаг Тунис    Тунис

  Градове в Тунис-Сус,Хамамет,Чебика
  Публикувана от yonyo на 04 май 2011 г.
  Тази статия е прочетена 438 пъти, рейтинг: 1.00

    Сус (Sousse) е един от най-популярните туристически дестинация за почивка в Тунис. Намира се на около 30 минути с автобус от летището в гр. Монастир. Сус е един от големите градове в Тунис, който предлага на туристите много различни и интересни забавления. Интересна забележителност в града е Медината, където можете да намерите богат асортимент от кожени изделия, сувенири и дрехи. Ако сте избрали да посетите Сус и да си направите една хубава лятна почивка, то имайте предвид, че стандарта е различен от европейския и е най-добре да отседнете в 4-5 звезден хотел. Повечето такива предлагат собствен плаж.

Хамамет
Хамамет (Hammamet) е един от най-големите курорти в Тунис. Намира се на брега на средиземноморието на около час и половина път с автобус от летище Монастир. По-интересна забележителност е Медината, където има ресторанти, кафенета, много малки магазинчета за сувенири, кожа, дрехи и др. Задължително условие е пазарлъка. В града има голям брой хотели с различна категоризация, като по-голямата част от тях са със собствен плаж. Ако сте решили да изкарате почивката си в Хамамет нашия съвет е да изберете по-висок клас хотел (4, 5 звезди), тъй като стандартите се различават значително от европейските. Хамамет е известен и като столицата на таласотерапията - един от популярните центрове е Биоазюр.

Чебика
Чебика (Chebika) e оазис и малък град в Тунис. Градът се намира на около 640км навътре в пустинята. Представлява място с водопади в средата на пустинята. Отнема около половин час да се стигне до там. Планините, намиращи се в близост до Чебика не изглеждат толкова привлекатени, но когато се качите на върха им, оттам се открива невероятна гледка към оазиса, пустинята и градчето. Сградите са направени от скала или глинени тухли.
http://www.nasamnatam.com/grad/Tozyor.html

      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за тази статияКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Тунис      Потърси и резервирай online самолетен полет до Тунис      Екскурзии и почивки в Тунис, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp