sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
Click for Банкок, Тайланд Forecast
 
sp
Статия за Тайланд

Флаг Тайланд    Тайланд

  Банкок - магията на югоизточна Азия
  Публикувана от sveta85 на 03 февруари 2011 г.
  Тази статия е прочетена 518 пъти, рейтинг: 2.00

    Ако се интересувате от руини, храмове и запустели градове, това е вашето място. А ако препочитате традиционна ваканция, за вас са многобройните плажове по тайландските острови, които ще ви омаят със снежнобелите си и фини пясъци и изумрудените води. Обичате ли да сте заобиколени от хаос, шум и енергия – за вас е огромният метрополис Банкок.
Най – подходящото време да посетите Тайланд е между ноември и февруари, тогава вали най-малко и горещината е поносима. През периода март-май е най-приятно в южната част на страната. Най-натоварените месеци са декември и август, а най-спокойните – май, юни и септември. Много фестивали в Тайланд са свързани с будистки ритуали и следват лунния календар. През май се процежда фестивалът на фойерверките, който се опитва да убеди небето да изпрати дъжд за сеитбата. Монархията и религията са двете свещени неща в Тайланд. Хората са любезни и толерантни. Будизмът е доминиращата религия. В храмовете не се допуска влизане с неподходящо облекло. Тайландската кухня е много пикантна. Босилек, джинджифил и кокосово мляко са също често срещани добавки. Оризът се употребява в почти всички ястия. В Тайланд могат да се опитат и изключително разнообразни плодове.

      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за тази статияКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Тайланд      Потърси и резервирай online самолетен полет до Тайланд      Екскурзии и почивки в Тайланд, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp