sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
 
sp
Статия за Словения

Флаг Словения    Словения

  Любляна Zoo
  Публикувана от tot11t0 на 06 юни 2011 г.
  Тази статия е прочетена 232 пъти, рейтинг: 1.00

    Любляна Zoo е съвременна зоологически градини в Словения. Разположен е в централната част на страната в столицата и най-голям град е в Любляна. Любляна Zoo е основана през 1949 г. и предлага богата колекция от животни на хитове от различни части на света.

Любляна Zoo

експозиция поставя голямо ударение на екологията, дори в 21-ви. век основан на център за защита на природата. Зоологическата градина е включена в програмата на Европейската асоциация на зоологическите градини и аквариуми, която допринася за защитата на животните. Експозицията включва демонстрация на стотици животни, живеещи при условия, подобни на естествената им среда. На работния плот на 19,6 хектари може да Любляна Zoo офертата да удари около 500 животни 119 видове и непрекъснато нарастващите нови вътрешни и екзотични видове. Е доминиран от голяма колекция от птици и бозайници, визията е, обаче и много представители от света на влечуги, земноводни и безгръбначни. Сред най-интересните образци от Любляна Zoo включват giraffes, газелите, Сибирски тигри, слоновете, индийски, бели и черни щъркели или ЕВС птица. Любляна Zoo предлага интересна сорт турнета за храненето на животни с опитни производители. За по-големи групи, може би е Любляна Zoo активна турнето, който е необходим за книга. Предимството е, че зоопарк е достъпен за всеки сезон.

други обекти в ресторант Любляна Zoo и магазин на мечка, която предлага широк избор от плюшените играчки, ризи с теми на животни и пломби. Приходите от тази търговия помага за животните, живеещи в Любляна Zoo.
Otevírací време е през месеците януари, февруари, ноември и декември от 09,00 до 16,00 часа. През март и октомври от 09,00 до 17,00 часа през април и септември от 09,00 до 18 часа, както и през май, юни, юли и август от 09,00 до 19,00 часа.
Mnoho за повече информация, ще научите за официалния сайт Любляна Zoo.
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/small/29259036.jpg&imgrefurl

      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за тази статияКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Словения      Потърси и резервирай online самолетен полет до Словения      Екскурзии и почивки в Словения, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp