sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
Click for Янгон, Myanmar Forecast
 
sp
Статия за Мианмар

Флаг Мианмар    Мианмар

   Великолепният манастир Таунг Калат
  Публикувана от telumi на 08 октомври 2010 г.
  Тази статия е прочетена 302 пъти, рейтинг: 3.00

    Будисткият манастир Таунг Калат е построен на върха на изгаснал вулкан и е едно от най-красивите места в Бирма и в света.Много хора наричат хълма, на който е построен манастира - връх Попа, но това не е правилно. Те го бъркат с много по-голям вулкан, близо до него. Местните жители смятат, че Nats (37 полубожества) живеят на хълма Таунг Калат и съдейки по гледки, които се откриват, може и да е вярно.
Изкачването до будисткия манастир е доста трудна задача – има седемстотин седемдесет и седем стъпала до него. Ще се изправите и пред друго предизвикателство – малки и очарователни макаци. Пазете се много от тях – можете да бъдете ограбени, ако не сте внимателни дори и за миг. Малките палавници са доста бързи и ловки. Веднъж изкачите ли се обаче, дъхът ви ще спре от откриващата се пред вас гледка.


http://www.nasamnatam.com/
Статии - Мианмар Графиня Димитрова

      Добави във Facebook

Дайте Вашата оценка за тази статияКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Мианмар      Потърси и резервирай online самолетен полет до Мианмар      Екскурзии и почивки в Мианмар, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp