sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
 
sp
Статия за Кения

Флаг Кения    Кения

  Обама - сафари в Кения
  Публикувана от yonyo на 28 март 2011 г.
  Тази статия е прочетена 234 пъти, рейтинг: 3.50

    Въпреки световния икономически спад, туристическият сектор в Кения преживява небивал подем. Причината е неотдавнашното избиране на Барак Обама за президент на Съединените щати и неговата родствена връзка с Кения, съобщи БНТ. Световната туристическа карта вече има нова дестинация - малкото кенийско градче Когело, откъдето произхожда американският президент Барак Обама.

Още месец преди изборите в Съединените щати водещият сафари-оператор в Африка отбеляза невероятен ръст на интереса на чужденците - главно северноамериканците, към пътешествия в Кения. И особено по местата, свързани с биографията на Обама, като например гробът на баща му.

Обама-манията е увеличила притока на туристи в Кения с цели 12% само за месец ноември в сравнение с година по-рано. Със 17 на сто е нараснал и обема на посетителите на уебсайта на африканската република, и на кенийските туроператори, и то без да им се налага да правят каквато и да било рекламна кампания.

Новата туристическа тенденция, свързана с обама-манията, а именно да се посещават местата, свързани с личността на американския президент, неотдавна беше официално призната и от най-голямата туристическа борса "Уърлд Травъл Маркет".

http://world.actualno.com/news_267262.html

      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за тази статияКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Кения      Потърси и резервирай online самолетен полет до Кения      Екскурзии и почивки в Кения, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp