sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (0 теми)
 
 
sp
Статия за Алжир

Флаг Алжир    Алжир

  Алжирският газ тръгва към Европа
  Публикувана от tot11t0 на 02 май 2011 г.
  Тази статия е прочетена 159 пъти, рейтинг: 1.00

    Според алжирският енергиен министър Юсуф Юсюфи, газопроводът „Медгаз”, който ще свързва Алжир и Испания, ще бъде завършен и пуснат в употреба в началото на следващата година.

Въпреки че идеята за изграждане на директна линия за доставяне на газ от Алжир към Европа датира още от 70-те години на миналия век, амбициозният в техническо отношение проект беше стартиран едва през 2001 година, а строежът на нужните съоражения и полагането на тръбите започнаха на 7 март 2008г.

Значимостта на подводния газопровод „Медгаз” за изпитващият енергийни затруднения европейски континент е огромна, а количеството газ, което Европа ще получава от догодина, се изчислява на близо осем милиарда кубични метра.

Освен че изрази задоволството си от отбелязания напредък по реализирането на проекта, Юсуф Юсуфи заяви, че цената за доставката на газ вече е договорена.http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://arabiz.bg/wp-content/uploads/2011/01/algeria-north

      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за тази статияКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Алжир      Потърси и резервирай online самолетен полет до Алжир      Екскурзии и почивки в Алжир, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp