sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
Говорилня (1 теми)
 
Click for Ла Пас, Боливия Forecast
 
sp
Статия за Боливия

Флаг Боливия    Боливия

  Ла Пас, Боливия и алкохола
  Публикувана от nansi_g на 24 януари 2011 г.
  Тази статия е прочетена 153 пъти, рейтинг: 1.00

    Реално погледнато боливийската столица Ла Пас не може да се мери по евтин алкохол с Асунсион, нито пък може да съперничи на пиянските оргии в Рио. Ла Пас обаче има нещо, което го прави най-подходящото място за напиване в света.
Ако не си внимавал в часовете по география, добре е да знаеш, че Ла Пас е най-високо разположената столица в света. 3 600 метра надморска височина. След многократни доброволни експерименти на любители на чашката от цял свят е установено, че алкохолът става някак си необичайно силен толкова високо над морското равнище. Не, не си опаковай бутилка на път за Мусала, защото от там ще ти се наложи да слизаш. Далеч по-приятно е да си стоиш в някой лапаски бар и да пиеш местната чича. Това е напитка, която се произвежда само в домашна обстановка, а преди да я гаврътнат местните дъвчат царевица, която плюят в казан с гореща вода. Защо го правят не е известно, но в комбинация с надморската височина много напива. Наздраве!

      Добави във Facebook

Снимка 1

Дайте Вашата оценка за тази статияКоментари
  Все още няма направени коментари!
Всички полета са задължителни!        Подател:*
 Код за оторизация:
*
anti robot anti robot anti robot anti robot anti robotПотърси и резервирай online хотел в Боливия      Потърси и резервирай online самолетен полет до Боливия      Екскурзии и почивки в Боливия, офертиsp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp