sp
Потребител    Парола  

Нов потребител   Забравена парола

НачалоЗа идеятаКласиранеПартньроиКонтакт
    

Маршрут
sp
sp
 
sp
Условия

За идеята накратко

    Според социологически проучвания над 80% от хората посочват обиколка на Света като първото нещо, което биха реализирали ако имат достатъчно средства и време.

    В действителност обаче подобно пътуване е по възможностите на малцина! Поради това ние от ОколоСвета.com бихме искали да дадем шанс на всички, които имат желание да обиколят света, да превърнат тази своя мечта в реалност. За целта организираме това онлайн околосветско пътешествие, в което всички участници ща преминат през различни държави и затваряйки кръга ще се върнат отново в България.

Организация на пътешествието

    За да завърши околосветското си пътешествие всеки участник трябва да премине през 52 държави по предварително определен маршрут. Условие за преминаване през всяка държава е участника да направи поне една публикация за нея - статия, пътепис, снимка, видео и др.

    За всяка държава участниците имат право да направят до 20 бр. записи във всеки един от разделите!

    Важно условие!!! В случай, че публикуваната информация не е авторска, е необходимо да сте получили разрешение за препубликуване от нейния автор. Ако материала е под условията на Creative Commons лиценз, моля посочете коректно източника с активен линк към оригинала. Материали уличени в нарушение на Закона за авторското право ще бъдат своевременно премахвани от базите на Zaedno.OkoloSveta.com. Благодарим за разбирането!!!

    Отговорност за авторството на публикуваните материали носят потребителите, които са ги добавили в сайта.

    Екипът на Zaedno.OkoloSveta.com си запазва правото да премества материали от един раздел в друг при положение, че съдържанието им не съответства на характера на раздела, в който са публикувани.

    В пътешествието могат да участват само регистрирани потребители. Регистрацията е безплатна, отнема не повече от 1 минута и може да бъде направена тук... (потребителите с регистрация в www.OkoloSveta.com могат да използват същото потребителско име и парола).

    Включването в пътешествието е възможно на всеки един етап от неговото развитие, като единственото условие е участниците да преминат последователно през държавите по маршрута. Ако даден потребител е пропуснал да публикува информация или желае да добави още нещо към държава, която вече е отмината, то той може да се върне към нея по всяко време и да направи публикацията.

    Надяваме се, че ще пробудим у Вас духът на любознателния пътешественик и чрез участието си в играта всички ние ще научим нови, непознати и интересни факти за различни точки от света. Не забравяйте и личното удовлетворение от факта, че сте обиколили света... макар и виртуално!
sp
Онлайн резервации на самолетни билети sp
sp

sp
sp
sp